• Jouw bed zo opgemaakt!
  • 30 dagen proefslapen
  • Vandaag besteld, is morgen in huis!

4.8/5Beoordeel ons op trustpilot!

    Suggesties

    Nice Dreams - 4D Topper - Zachte topper voor matras

    Nice Dreams® Nice Dreams - 4D Topper - Zachte topper voor matras

    €65,00 €80,00

    Productomschrijving

    Nice Dreams – 4D Sports – Topper

    Wij van Nice Dreams beschouwen slapen als een topsport! Iedereen die slaapt verdient het beste en daarom hebben wij de 4D sports collection ontwikkeld. Net zoals bij topsporten, een goede nachtrust is het begin van alles.

    4D Air Sports Collection staat voor een goede nachtrust. Afvoer van je zweet, luchtdoorlatendheid, klimaatbeheersing en ventilatie zijn de 4 aspecten van slapen die extra onder de loep zijn genomen tijdens het ontwikkelen van deze collectie. Materialen die worden gebruikt bij sportkleding zijn ook gebruikt binnen deze collectie.

    Vocht wordt extra goed geabsorbeerd door de eerste mesh toplaag. Deze toplaag wordt ook gebruikt bij productie van sportkleding. Iedereen zweet tijdens het slapen, door de optimale ventilatie wordt de transpiratie verminderd. Door de 4 aspecten (4D) zal vocht extra goed opgenomen worden en zal het tot wel 6 keer sneller drogen dan bijvoorbeeld katoen.

    Na de eerste twee lagen stof komt de kern. Deze bestaat uit holle vezels. Extra zacht, extra isolerend en bovendien antiallergisch. Het grootste voordeel van een holle vezel kern is dat dit extra makkelijk te wassen en te drogen is. Daarnaast is het isolerend waardoor het niet te warm en zeker ook niet te koud is.

    Optimaal slaapcomfort kan alleen bij optimale temperatuur. Dit kan voor iedereen anders maar onderzoek toont dat een overgroot deel het beste slaapt bij gemiddeld kamertemperatuur. Dat is ook precies wat de 4D collectie biedt. Slapen bij een gemiddeld kamertemperatuur.

    De 4D Air Sports Collection bestaat uit 3 lagen

    1e laag: Mesh Fabric, ook wel bekend van sportkledij. Deze laag zorgt voor optimaal luchtdoorlatendheid en droogt extra snel op.

    2e laag: Microfiber, ook wel bekend van de wonderdoekjes en zijn anti-allergische aspect. Droogt super snel en is goed wasbaar.

    3e laag: Holle vezel, zorgt voor optimale isolatie, veerkracht en is extra zacht.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »