• Jouw bed zo opgemaakt!
  • 30 dagen proefslapen
  • Vandaag besteld, is morgen in huis!

4.8/5Beoordeel ons op trustpilot!

    Suggesties

    Nice Dreams - Hotel kwaliteit - Boxkussen

    Nice Dreams® Nice Dreams - Hotel kwaliteit - Boxkussen

    €30,00

    Productomschrijving

    Dit kwalitatief hoogwaardige hoofdkussen van Nice Dreams heeft een zeer aangename vormgeving die zorgt voor de juiste ondersteuning van de nek en hoofd. Deze is nu tijdelijk verpakt in een DUO uitvoering. De 1+1 gratis actie van Nice Dreams is nu exclusief op Bol.com te verkrijgen.

    Het hoofdkussen is eigenlijk geschikt voor iedere soort slaper. Het kussen heeft het juiste formaat zodat de buikslapers geen onnodige druk ervaren op de wervels. Daarnaast biedt dit hoofdkussen, de nek optimale ondersteuning. De kussen is gevuld met hoogwaardige Syndon® vezels en bevat ook een rits zodat je deze eventueel bij- of af kunt vullen!

    Het hoofdkussen heeft een perkal katoenen tijk, is wasbaar op 60 graden en sneldrogend. Het kussen bestaat uit een vulling van Syndonfill polyester holle vezel van ca 900 gram. De afmeting van dit hoofdkussen is 50x60x10cm en hiermee past het prima in de meeste Nederlandse en Belgische slopen. Bovendien is het hoofdkussen anti-allergisch en anti- transpitratie

    Reviews

    5 / 5

    5 sterren op basis van 1 beoordelingen

    • 5 / 5By Davy 03 / Jan / 2022

      Altijd last gehad van mijn nek na een lange nachtrust. Maar nu zijn die klachten verminderd omdat mijn nek minder beweegt in de kussen. Echte aanrader dus!

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »