• Gratis verzending v.a. €35,-
  • Voor 12:00 besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Niet tevreden? Geld terug!

Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer voor www.slaapspeciaal.nl

Candas Import & Export (Kamer van Koophandel: 17104180), hierna te noemen Slaapspeciaal.nl, verleent u hierbij toegang tot www.slaapspeciaal.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Slaapspeciaal.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

Beperkte aansprakelijkheid

Slaapspeciaal.nl spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Slaapspeciaal.nl. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Slaapspeciaal.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Slaapspeciaal.nl. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Slaapspeciaal.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »