• Jouw bed zo opgemaakt!
 • 30 dagen proefslapen
 • Vandaag besteld, is morgen in huis!

4.8/5Beoordeel ons op trustpilot!

  Suggesties

  Disclaimer Slaapspeciaal.nl

  Placeholder

  Disclaimer

  Disclaimer

  Disclaimer voor www.slaapspeciaal.nl

  Candas Import & Export (Kamer van Koophandel: 17104180), hierna te noemen Slaapspeciaal.nl, verleent u hierbij toegang tot www.slaapspeciaal.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

  Slaapspeciaal.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

   

  Beperkte aansprakelijkheid

  Slaapspeciaal.nl spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

  Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Slaapspeciaal.nl. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Slaapspeciaal.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

  Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website.

   

  Auteursrechten

  Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Slaapspeciaal.nl. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Slaapspeciaal.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

   

  Overig

  Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »